Dezumanizare

Dezumanizarea urmasilor nostrii

Nu despre dezumanizarea urmasilor nostrii este vorba ci si despre dezumanizarea noastra. Totul este  perfidie, si  cei care merg la biserica si apoi fac fapte condamnabile mai ales fata de cel de sus, si ceilalti care nu au ochi pentru suferinzi si le iau si ultima imbucatura din  gura.
Cat de jos au ajuns cu moralitatea si bunul simt romanii.
Acum dupa revenirea mea cu semnul intrebarii acasa, vad cu mai multa atentie cum televiziunile de stiri toaca de dimineata pana seara despre toate ilegalitatile de care se fac vinovati guvernantii fosti si actuali.
Si nu se intampla nimic, totul este inghetat, nu intereseaza pe nimeni. Stiti vorba aceea :”nu ma misca, nu ma pisca „.
Politia din comoditate nu-si face datoria macar sa  atentioneze pe un potential infractor.
Lucruri si comportamente de neimaginat au iesit la iveala din strafundul negru al sufletului de nebanuit al romanilor.
Aruncarea parintilor in disperare, in drum, furati de toata munca lor, pusi la stalpul infamiei  la cererea unor  scursori ale societatii, este  lasata la pedepsirea celui de dus.
Dar pana la cel de sus te mananca  puroaiele societatii si cele care ne inconjoara.
Nimic nu-i poate opri  pe toti  impostorii si  nemernicii  romani.
Exemplul luat de la cei care ne conduc, sa ne amintim de Betivache care la o intalnire cu mai marii UE  la putine ore dupa ce a fost anuntata moartea mamei lui, radea cu gura cit o sura in hohote,  alaturi de Angele M.
Dar  nu nu mai acest exemplu este elocvent, insa acesta mi-a venit in minte pentru ca la vremea respectiva am  ramas uluita.
Sufletele cainoase demne e focul iadului acum ies la lumina si ne improasca nu toata mizeria infernului. Aceste suflete fara mila t indeamna  prin puterea de a ingenunchia orice vointa sau prin puterea sexuala sa subjuge orice ocazie de a dezumaniza si cele mai trainice legaturi de sange.
De aceea spun cu toata raspunderea sa fim vigilenti, cu toate ca pentru unii este tardiv dar, macar sa constituie o  atentie deosebita si o selectare a celor care nu merita nici un  fel de tratament uman. As fi spus ca merita tratamentul unui caine, dar acela are un suflet superior. Si daca cainii devin violenti este tot datorita oamenilor care sunt cruzi cu ei.
Insa un caine te poate musca dar,  un declasat  membru al omenirii face mai mult rau, distruge destine si aplicand experienta criminala facuta pe alte persoane, dau masura nemerniciei lor. Eu nu vorbesc din  auzite ci din  traite.
Sa nu ne mai miram de bulibasala de la BAC, care ne aseaza la stalpul infamiei  referitor la formarea tinerelor vlastare,  tratate ca niste infractori periculosi, este oglinda societatii romanesti, rezultatul  celor 9 ani  condusi de Betivache care daca ar fi fost beat tot timpul si nu i-ar fi reusit asa de bine distrugerea tuturor structurilor statului. Dar nu este asa, cei din jurul lui la ordinul unor puteri straine dusmani ai Romaniei si ai poporului roman,in toti acesti ani au facui totul planificat dupa scoala KGB-ista pemntru distrugertea unei tari, a unui popor  credul care nu merita asta. Acum suntem toti cu un picior si trei sferturi in haznaua cu cacat a istoriei natiei noastre. Ce mai avem de asteptat ? Am indeplinit sfatul lui Cromwell de: ” a tine praful de pusca la loc uscat ?” Daca da mai este o speranta ! Daca nu ….?
Astept si acum  inaopoierea celei care mi-a devalizat casa, imi retine bijuteriile  si care mi-a folosit cardul de pensie pentru cumparaturi punandu-ma in situatia de a nu plati la banca si beneficiind de penalizari imense.
Publicat de 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s