Noua Dreapta Italia

Tabara de vara a Noii Drepte Italia – SPORT si NATIUNE (FOTO)

autor: FrontPress 27.06.2013

0În perioada 21-23 iunie a.c. s-a desfășurat prima ediţie a taberei de vară a Noii Drepte Italia. Membri și simpatizanţi ai organizaţiei s-au întâlnit la Monteluco (Spoleto) Umbria, „inima verde” a Italiei, o regiune cu păduri care amintesc de codrii verzi ai României. La prima ediţie a taberei naţional-creștine a participat și un reprezentant al Noii Drepte România.

Camarazii au petrecut împreună 3 zile caracterizate de voie bună, sport și cultură; după ce au fost instalate corturile, s-a stabilit programul exact pentru următoarele zile și s-au împărtășit sarcinele organizatorice. Activitățile desfășurate s-au împărtășit în 3 categorii: educație, sport și discuții libere.

În a doua zi a taberei, 22 iunie, camarazii și-au amintit că în urmă cu 68 de ani începea acțiunea de dezrobire a pământului strămoșesc prin celebrul ordin „Soldați vă ordon, treceți Prutul”, operțiune militară prin care România intra oficial în cel de-al Doilea Război Mondial cu scopul elibării Basarabiei și Bucovinei de Nord de sub jugul sovietic.

Cu prilejul acesta, președintele ND-Italia a citat mesajul transmis de către liderul MNC-ND din Basarabia, Sergiu Lașcu; după câteva cuvinte de încurajare, mesajul liderului MNC-ND Basarabia se încheia cu îndemnul de a fi tari si de a păstra dragostea în suflet pentru că doar așa vom putea trece peste toate nedreptățile și trădările.

Reprezentantul ND-România a expus punctul de vedere al conducerii organizației, subliniind punctele forte și minusurile organizației din Italia, urmând ca doi reprezentanți ND-Italia să participe la tabăra ND din vara acestui an.

Atmosfera din tabără a fost dominată de spiritul de voie bună, disciplină si camaraderie, fiecare participant plecând cu regretul că prima ediție a taberei s-a sfârsit, dar cu energia refacută si cu fermitatea de a continua lupta național-creștină. Biroul de Presă al Noii Drepte Italia

7123456

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s